HOME QUEEN SHOPPING TUTOBIES TRAVEL REVIEW NEWER OLDER

Segmen Simple & Mudah
13 September 2013 - Backlink - 3 Comment(s)

Hai Hai bloggers. selamat petang. cuaca hari ni sekitar rumah agak teruk . Hujan suda ni disini . Sebabtu lah hanna ni keje dok mengadap Blog je hehe. terjumpa pulak satu segmen simple dan mudah. apakah ? teruja ingin tahu apakah segmen yang dikatakan mudah ? okayy tanpa buang masa. hanna pun bukak lah blog dia . okayy memang mudah. segmen ni menggunakan undian. jika undian mencapai 2 maka ada can ler nak menang mungkin ? heeeee main sebut je nii.  bloggers yang tengah lepak lepak baca blog ke mencari Giveaway ke jom lah terjah blog beliau ni. ada Segmen simple dan mudah :)



# Click Banner For Join :)

Pemilihan Pemenang : Berdasarkan khidmat encik Random.org @ cabutan tangan 

HADIAH ?
  1. Cd pocket + wallet + Apron 
  2. Cellphone Jewellery Sticker +Ankle Bracelet 
nak lihat gambar HADIAH ? >Click Sini <

Banyak kegunaan hadiah-hadiah tersebut. semuanya untuk kegunaan harian manusia . pandai tuan blog memilih hadiah yang menarik untuk diberi kepada para pemenang . so bloggers jom lah join ramai ramai. kita bantu tuan blog untuk memeriahkan lagi segmen beliau. sekian :)

Tarikh tamat : 21092013