HOME QUEEN SHOPPING TUTOBIES TRAVEL REVIEW NEWER OLDER

DUNIA
09 October 2014 - Backlink - 2 Comment(s)
Kadang - kadang aku tak faham dengan namanya dunia . mungkin situasi yang buat aku jadi macam ni . Selalu tak faham dengan keadaan . Tapi bukan aku sorang , semua orang aku nampak mcm tu . Situasi yang menyebabkan hidup jadi serba tak kena . Kadang kadang ada kawan pun mcm takde kawan . Kalau ada kawan yang selfish nak buat apa kan ? Mungkin diorang tak rasa apa yang aku rasa , Tapi tak patut pun diorang buat mcm ni . Aku nampak mcm takde hati dan perasaan , tapi korang tahu ke apa dalaman aku rasa ? Hahaha hidup nak berkira memang mcm ni lah keadaan dia . Kalau nak bercakap dengan cara menegur . takde hal la . aku tak faham tak faham dan tak faham . Hahaha . Just i will hope persahabatan ni kekal and i love you all . Then kalau setakat nak kawan sbb nak jaga hati tak payah . Lepastu , kalau kalau dan kalau , aku dah malas nak membebel panjang . Hopefully korang ubah cara berkawan Muahahahahaha
A strangers
01 August 2014 - Backlink - 3 Comment(s)
Since we brake up :

1. Semua bende jadi tak kene 
2. Mana ada nak tegur-tegur dah kan kalau jumpa 
3. Kalau setakat nak buat muka fake, hati sama je kan ? takde gunanya pon
4. Jangan jadikan alasan nak berkawan boleh ?
5. Sayang kan ? dah buat gelang dah cipta kenangan dah banyak gambar tapi akhirnya ??
6. Rasa mcm orang bodoh je kan ?
7. Setakat nak updte update status , update twitter cakap la depan !
8. Kononnya nak jeles jeles kan kami bagai . Jangan la mcm budak budak hingusan 
9. Nak kawan buat cara nak Kawan jangan macam setan 
10. Aku sebenanrya langsung tak hadap ngan korang semua . Sorry
Giveaway Mega 1st Anniversary mamaniza.com
10 May 2014 - Backlink - 6 Comment(s)



Assalamualaikum












Buat julung kalinya mama melancarkan Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang.


Follow Blog :

[Mamaniza.com] [Blog Santai] [Ana Solehah] [Tracey Ang] [Fizizaidi] [Asha Lya]
[Cik Eda] [Mselim] [Maria Firdz] [Hunyeda] [Farah Wahyda] [Khairin Anies] [SsurianahYana] [Syira Lokman] [Arol Mubin]





Like Page :




























Syarat utama :


  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.


  2. Buat entri bertajuk Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.


  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.


  5. Giveway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.


  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random





  7. Hadiah Giveway :




    • Tasbih Pearl x 10 pemenang


    • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang


    • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang


    • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang


    • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang


    • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang


    • Keychain Penyu x 5 pemenang


    • Hadiah Misteri x 2 pemenang


    • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang


    • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang


    • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang


    • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang


    • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang






    • Nota :







      34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.