HOME QUEEN SHOPPING TUTOBIES TRAVEL REVIEW NEWER OLDER

photobucket kenapa ?
23 August 2012 - Backlink - 0 Comment(s)



heyy all's lama kan tak hupdate. takde storyy laaa nak cerita 
'even banyak sangat story' 
bile malas nak menaip mcm ni lah jadinyaaa kan hehe :) 
sorry all's ==' okayy bukak je blog yang bersawang ni. tiba2 image dari photobucket  
broken ! WHAT THE ==' asal broken ? photobucket rosak dah ke . semua image
dalam ni semua dah hilang dah ==' tengok. blog nipun dah buruk dah. mcm mana nak menag contest kalau mcm ni jahhh . nak edit macam mana lagi . nak tukar coding lah tu kan. 
errr ==' sangat malas. okayy semua. diera tak ucap 
SELAMATHARIRAYA
lagi kan dekat korang, hewhewhew. 
SORRY
 sayang. diera buzy ==' kejap. diera nak tukar LINK blog tauu.
 nanti bile diera dah dapat LINK yang sesuai diera bagitau dekat korang yeww <3 nbsp="nbsp" p="p">
okay sayang . GTG lah. tata ~ nanty ade masa diera update lagi yaaaa :)