HOME QUEEN SHOPPING TUTOBIES TRAVEL REVIEW NEWER OLDER

Contest My Blog Awesomelicious
18 December 2011 - Backlink - 1 Comment(s)
http://i401.photobucket.com/albums/pp95/Hyukie1998/nisharobertwords.png 

http://1.bp.blogspot.com/-hnCe6Oy7TQw/TulbQlCUWDI/AAAAAAAABCA/WiLpLj1y6j8/s1600/banner.png

Syarat - Syarat Penyertaan :>
  • First wajib like gambar kat SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia 
  • Wajib follow blog Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa 
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan 
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious" 
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) 
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog Tasya
  •                   (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) . 
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu . 
  • Buat satu entry khas for BLOG *sunat and sunat follow . 
  • Kalau rajin singgah and follow BLOG .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima
    :) okayy DONE ! 
    tagged : liss | faryna