HOME QUEEN SHOPPING TUTOBIES TRAVEL REVIEW NEWER OLDER

Contest Blog Superb Queen Terbaek
05 December 2011 - Backlink - 0 Comment(s)


  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA *sepatutnye benda nie tak payah nak cakap
  • Wajib follow blog Shafiqah
  • Like page Sebutlah nama Allah setiap masa.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "Contest Blog Superb Queen Terbaek".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Shafiqah 
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Shafiqah di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 2 orang paling minimum. Make sure diorang tahu OK. :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan.
Cara pemilihan pemenang
  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik dan gambar mestilah tak melampau
  • Header yang awsome.
  • Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]
tagged : liss | faryna